vestido de moda de primavera

vestido de moda de primavera 2.3 y versiones superiores

Hallo meisjes.

Hallo meisjes.

Hallo meisjes. Bent u klaar voor de nieuwste lente modecollectie? Spring Fashion Dress Up Games app is het nieuwste spel voor u om vertrouwd te maken met fantastische modewereld. Elk meisje droomt om een ​​model te zijn, om te wandelen in de mode weggelopen, de mooiste jurken te dragen, om te gaan winkelen in de beroemde modewinkels, lees best modebladen. Droomt u over de prinses, koninklijke tuinen en glorie? Jawel. Vanwege dat, we hebben dit de meest populaire dress up game over de lente mode. Download Spring Fashion Dress Up Games app gratis en beginnen met de beste mode-ontwerper spelen. Volg de laatste mode trends en maak je eigen fashion kleding voor volgend voorjaar.

Word lid van onze modellen in de schoonheidssalon en zorg ervoor dat je haar ziet er geweldig uit. Help onze sterren te kleden leuke voor school lente partij, voor wandeling, om te winkelen. Kies een model dat u het liefst, en beginnen om haar jurk omhoog. Nu bent u een beroemde modeontwerper, dus zorg goed voor je ster en haar blik mooi. Neem een ​​kijkje op mode kast en nog wat schoonheid kleding, schoenen, tassen, etc. Ook kiezen top kapsel voor meisje, zet haar zonnebril, bloemen in het haar, enz. Ze moet en enkele sieraden, zoals ketting, armband, oorbellen. Verkleed je meisje als een prinses. Laat haar uitgegroeid tot een beroemdheid en mode-icoon. Speel de beste dress up games gratis en hebben veel plezier. Dit is coolste dress up en makeover spel voor meisjes, tieners of jongens, omdat ze kunnen leren over fashion design, wat trendy is nu, nieuwe stijlvolle kleding, de lente mode trends, enz. Je moet weten hoe om te kleden voor de mooie lente dagen. Ook kunt u kiezen kleurrijke achtergronden voor elke gelegenheid. Maak je eigen voorjaar mode verhaal, maak uw beste mode-ster in virtuele mode salon op Android. Zoek koele klankbord met veel verbazingwekkende lente jurken, shirts, rokken, broeken, broeken, schoenen, enz. Kies de beste mode-stijl en accepteren kleden uitdaging. Geef je best om te winnen kleden wedstrijd in deze virtuele dress up games. Maak uw schoonheid idool fashion queen voor fantastische lente modeshow. Uw mode meisje kan zijn in het huis, in sommige top fashion kamer, dan kan ze fashion runway lopen op de lente fashion week. Kies een aantal buiten achtergrond met bloesem voorjaar sfeer. Volg de modetrends voor beroemdheid. Modellen kunnen worden gekleed voor het werk, om te wandelen, voor de liefde datum, voor de partij, reizen, vakantie of nacht dansen. Help uw prinses geworden beroemde mode-ster en mode-icoon.

Geniet van de mooiste tijd van het jaar, met geweldige vogel zingen, wanneer alles bloeit, en zonneschijn is aangenaam. Verkleed alle meisjes, spelen met de beste vrienden en maak eigen fashion week in New York, Londen of Parijs. Leef je droom met deze hete voorjaar dress up game. Stel je voor en improviseren uw mode studio met beste mode sterren die kleden en make-up in uw beroemde mode-salons. Stel je voor hoe je het beste fashion boutique. Maak echte modeshow en lente / zomer mode landingsbaan. Vind de beste mode kleren voor koele lentedagen op deze manier soundboard met één toetsenbord klik.

Kenmerken categorieën:

- 3 mooie modellen

- Jurken

- Blouses

- Broeken

- Schoenen & Sneakers

- Haar stijl, Hats

- Zonnebril, bloemen voor haar

- Sieraden: ketting, armband en oorbellen

- Bags

- Achtergronden

Je kan:

• Sla uw model, neem haar foto, gebruik het als achtergrond

vestido de moda de primavera

Download

vestido de moda de primavera 2.3 y versiones superiores